دوره آموزش طراحی پایگاه داده(database)

تخمین زده شده است که بیش از 80 درصد از کل برنامه نویسی کامپیوتری مربوط به پایگاه داده است. یک پایگاه داده می تواند ابزار قدرتمندی برای انجام دقیقا همان کاری باشد که برنامه های کامپیوتری به بهترین نحو انجام می دهند: ذخیره، دستکاری و نمایش داده ها. پایگاه‌ های داده در اغلب برنامه‌ها نقش مهمی دارند. اگر داده ها به درستی ذخیره نشوند، ممکن است خراب شوند و برنامه نتواند از آنها به طور معناداری استفاده کند. اگر داده ها به درستی سازماندهی نشده باشند، ممکن است برنامه نتواند آنچه را که نیاز دارد در مدت زمان معقولی پیدا کند.

 

# آموزش طراحی دیتابیس

طراحی دیتابیس مجموعه ای از فرآیندهایی است که طراحی، توسعه، پیاده سازی و نگهداری سیستم های مدیریت داده های سازمانی را تسهیل می کند. پایگاه داده هایی که طراحی مناسبی دارند ثبات داده ها را بهبود می بخشند و از نظر فضای ذخیره سازی دیسک مقرون به صرفه هستند. طراح پایگاه داده تصمیم می گیرد که چگونه عناصر داده با هم مرتبط شوند و چه داده هایی باید ذخیره شوند.

اهداف اصلی طراحی دیتابیس در DBMS تولید مدل های طراحی منطقی و فیزیکی سیستم پایگاه داده پیشنهادی است. مدل منطقی بر روی الزامات داده و داده هایی که باید مستقل از ملاحظات فیزیکی ذخیره شوند متمرکز است. این موضوع به نحوه ذخیره داده ها یا مکان ذخیره فیزیکی آنها مربوط نمی شود. مدل طراحی داده های فیزیکی شامل ترجمه طراحی منطقی DB پایگاه داده به رسانه فیزیکی با استفاده از منابع سخت افزاری و سیستم های نرم افزاری مانند سیستم های مدیریت پایگاه داده (DBMS) است.

 

# پایگاه داده (database) چیست؟

پایگاه داده مجموعه ای سازمان یافته از اطلاعات یا داده های ساختاریافته است که معمولاً به صورت الکترونیکی در یک سیستم کامپیوتری ذخیره می شود. یک پایگاه داده معمولاً توسط یک سیستم مدیریت پایگاه داده (DBMS) کنترل می شود. داده ها و DBMS، همراه با برنامه های کاربردی مرتبط با آنها، به عنوان یک سیستم پایگاه داده نامیده می شوند که اغلب به یک پایگاه داده خلاصه می شود.

داده‌های موجود در رایج‌ترین انواع پایگاه‌های داده که امروزه در حال کار هستند، معمولاً در ردیف‌ها و ستون‌ها در یک سری جداول مدل‌سازی می‌شوند تا پردازش و پرس و جوی داده‌ها کارآمد باشد. سپس داده ها را می توان به راحتی در دسترس، مدیریت، اصلاح، به روز رسانی، کنترل و سازماندهی کرد. اکثر پایگاه های داده از زبان پرس و جو ساخت یافته (SQL) برای نوشتن و پرس و جو داده ها استفاده می کنند.

 

# یادگیری زبان SQL

زبان پرس و جو ساختاریافته (SQL) به یک زبان برنامه نویسی استاندارد اشاره دارد که برای استخراج، سازماندهی، مدیریت و دستکاری داده های ذخیره شده در پایگاه داده های رابطه ای استفاده می شود. بنابراین SQL به عنوان یک زبان پایگاه داده نامیده می‌شود که می‌تواند فعالیت‌هایی را روی پایگاه‌های داده‌ای که از جداول تشکیل‌شده از ردیف و ستون تشکیل شده‌اند، اجرا کند.

SQL نقش مهمی در بازیابی داده های مربوطه از پایگاه داده ایفا می کند، که بعداً می تواند توسط پلتفرم های مختلف مانند Python یا R برای اهداف تجزیه و تحلیل استفاده شود. SQL می تواند چندین تراکنش داده را به طور همزمان مدیریت کند که در آن حجم زیادی از داده ها به طور همزمان نوشته می شود. SQL در اوایل دهه 1970 توسط IBM توسعه یافت و در سال 1979 به صورت تجاری در دسترس قرار گرفت.

 

# دوره آموزش طراحی پایگاه داده مناسب چه کسانی است؟

دوره طراحی دیتابیس مناسب دانشجویانی است که می خواهند نحوه طراحی، تجزیه و تحلیل و درک پایگاه های داده را بیاموزند. این دوره طراحی پایگاه داده را توضیح می دهد. در دوره آموزش طراحی دیتابیس یاد میگیرید که چه چیزی باید در یک پایگاه داده قرار گیرد و چگونه پایگاه داده باید ساختاری داشته باشد تا بهترین نتایج را ارائه دهد. همچنین در این دوره یاد خواهید گرفت که چگونه پرس و جوهای SQL را برای جمع آوری، محاسبه و ترکیب داده های فعلی خود بنویسید.

 

فایل‌های این دوره را میتوانید از اینجا دانلود کنید.



0

intro

6:10

رایگان

1

database

12:22

رایگان

2

sql

15:34

رایگان

3

table

20:29

4

select

32:31

5

insert

15:49

6

primary key

13:54

7

foreign key

28:2

8

relations

21:8

9

join

26:38

10

group by

17:8

11

normalization

22:43

12

keys

16:20

13

union

7:37

14

check

11:5

15

ERD

18:40

16

design patterns

25:0

18

boyce

18:12

19

transaction

13:9

20

index

14:18

21

subquery

18:10

22

done

2:28

دوره های پیشنهادی

دوره ساخت وبلاگ با فلسک
دوره ساخت وبلاگ با فلسک
تکمیل ضبط
امیرحسین بیگدلو
دوره آموزش RabbitMQ
دوره آموزش RabbitMQ
تکمیل ضبط
امیرحسین بیگدلو
دوره اول آموزش جنگو (django)
دوره اول آموزش جنگو (django)
تکمیل ضبط
امیرحسین بیگدلو



مونگارد