تخفیف عضویت ویژه تا 3 آبان فعال شد


میکروسرویس (به انگلیسی: Microservice) یک سبک معماری نرم افزار است که در آن برنامه های بزرگ به سرویس های کوچک مستقل و بدون وابستگی به یکدیگر تقسیم میشوند. معماری میکروسرویس مزایایی مثل مقیاس پذیری، چابکی، توسعه مستقل و افزایش تاب آوری درمقابل خطا را به همراه دارد.

با این حال پیاده سازی معماری میکروسرویس کار راحتی نیست. استفاده از این سبک طراحی چالش های سنگینی مثل ارکستراسیون سرویس ها، مدیریت داده های توزیع شده و افزایش پیچیدگی در طراحی و تست سیستم را دارد. برای پیاده سازی موفقیت آمیز میکروسرویس ها باید نیازمندی های دقیق پروژه بررسی شده و یک استراتژی معماری مشخص و کارآمد داشته باشید.



0

intro

4:32

رایگان

1

microservices

21:36

رایگان

2

services

18:29

رایگان

3

user

15:14

4

jwt

20:42

5

env

15:9

6

docker

30:52

7

catalog

18:49

8

viewset

16:24

10

catalog test

26:19

11

nginx

26:1

12

redis

7:40

13

cache

22:59

14

rabbitmq

7:13

15

event driven

39:11

16

celery

24:7

17

cart service

38:22

19

cart test

35:13

21

inventory

44:47

22

reservation

44:45

23

release

38:57

24

dead letter

43:7

25

inventory item

23:44

26

stock validation

27:54

27

order service

20:51

28

clients

22:31

29

saga

51:58

30

order api

24:16

دوره های پیشنهادی

دوره آموزش سلری(celery)
دوره آموزش سلری(celery)
تکمیل ضبط
امیرحسین بیگدلو
دوره آموزش GraphQL در پایتون
دوره آموزش GraphQL در پایتون
تکمیل ضبط
امیرحسین بیگدلو
دوره آموزش numpy پایتون
دوره آموزش numpy پایتون
تکمیل ضبط
امیرحسین بیگدلو



ارسال نظر

برای ارسال نظر باید لاگین کنید

bamdad1900

1 ماه قبل

اگر لطف کنید، یک مقایسه ای هم بکنید با SOA، ممنون میشم. یعنی SOA را با Microservices مقایسه کنید. سپاس


bamdad1900

1 ماه قبل

درود. یک سوال، الان که میخای برای همه سرویس ها از Django استفاده کنی، میخای سیستم authentication همه را غیر فعال کنی و یک سیستم authenticaion مرکزی پیاده سازی کنی ؟ چون پیش فرض هر پروژه Django، سسیستم auth داره برای خودش. ممنون میشم یک توضیحاتی در این مورد بدی.


امیرحسین بیگدلو

1 ماه قبل

در سرویس user اعتبارسنجی رو انجام میدیم و بقیه سرویس ها دیگه اعتبارسنجی نخواهند داشت.


bamdad1900

1 ماه قبل

منظورم این هست که در دیگر سرویس های Django وقتی makemigrations و migrate بزنید به صورت پیش فرض جداول مربوط به auth ساخته میشه. در سرویس های دیگه آن ها را غیر فعال میکنیم ؟!


امیرحسین بیگدلو

1 ماه قبل

غیرفعال میکنم. کافیه auth رو از داخل INSTALLED_APPS حذف کنی


bamdad1900

1 ماه قبل

ممنون از پاسخ. دوتا سوال دیگه هم داشتم، اگر در سرویس های دیگه auth را غیر فعال کنیم، خب کل Django Admin از کار میفته و احتمالا هم بهش نیازی نداریم. یعنی میگی بهتر موارد زیر را کلا حذف کنیم از INSTALLED_APPS ? 'django.contrib.admin', 'django.contrib.auth', 'django.contrib.contenttypes', 'django.contrib.sessions', 'django.contrib.messages', 'django.contrib.staticfiles', از لیست middleware ها چطور ؟ آیا به مواری مثل "AuthenticationMiddleware" و "MessageMiddleware" و "SessionMiddleware" هم دیگه نیازی نداریم و قابل حذف هستند ؟ یک موضوع دیگه اینکه، شما authentication را در سطح API Gateway انجام خواهی داد ؟


امیرحسین بیگدلو

1 ماه قبل

اینا زیاد ربطی به میکروسرویس ندارن و مربوط به جنگو هستند. ما میتونیم هر کدوم از appهایی که احتیاج نداریم رو حذف کنیم

مونگارد